SPARCO WERKSCHOENEN
De missie van Sparco is om superieure en consistente kwaliteitswerkschoenen te produceren. De elegantie en sportiviteit is waar het Italiaanse merk Sparco haar werkschoenen op vormgeeft. Door een veiligheidsneus van composiet, de nieuwste technologie op schoenen gebied en de Italiaanse elegantie samen te brengen heeft Sparco een uniek product gecreëerd. De werkschoenen van Sparco zijn ultra licht en voorzien van een goed voetbed dit zorgt ervoor dat u aan het einde van de werkdag geen zere voeten meer heeft!

Sparco blijft doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe modellen en technologieën op het gebied van veiligheidsschoenen.
Sparcowerkschoenen.nl is onderdeel van Kuizenga reclame en bedrijfskleding en wij zijn officieel partner van Sparco Teamwork Italië.

Sparcowerkschoenen.nl wordt gerund door broer en zus Vinnie en Melissa. Zij vertellen: “Wij zijn zelf groot Formule 1-fan en verkochten de werkschoenen van Sparco al een tijdje in onze winkel. Een Nederlandse website was er echter nog niet. In overleg met de importeur en Sparco Italië hebben wij de mogelijkheid gekregen om deze te ontwikkelen. De website is begin november 2018 de lucht in gegaan”.