NOBELSCHOENEN
DELFT • Nobelschoenen is de webwinkel van het Fam. Bedrijf Nobel schoenen in Delft . In 1993 begonnen als schoenmakerij en in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van heren schoenen. In de inmiddels uit drie panden bestaande winkel treft u heren schoenen in werkelijk alle maten en leesten. Uiterst betaalbare damesschoenen en klein fashion.

Evenals in de winkel in Delft vindt u op de webshop www.nobelschoenen.nl alles op het gebied van verzorging en onderhoud voor schoenen, en meer dan gemiddelde informatie omtrent deze. Het merkenpakket bij Nobel is opvallend ! niet de voor de hand liggende merken die u overal aantreft, maar bijv. het eigen merk van de Nobel’s “ Nobel’s Choice “ . Uitermate hoogwaardige en comfortabele herenschoenen met moderne uitstraling maar bijzonder geschikt voor de Hollandse voeten. Tevens kan de liefhebber van Engelse handgemaakte herenschoenen bij Nobel zijn hart op halen ! Merken zoals Loake, John White en Clarks zijn al jarenlang het stokpaard van het bedrijf.

Klantvriendelijkheid en goede voorlichting staan voorop bij dit bedrijf. Zowel online als in de stenen winkel in Delft 7 dagen in de week geopend
Openingsdagen :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Molslaan 6 - 10
2611rm Delft, Nederland
breng me hierheen